## Carl earns $5.25 per hour walking his neighbors dogs. He walks them 2/6 of an hour in the morning and 1/2 of an hour in the afternoon. How

Question

Lost your password? Please enter your email address. You will receive a link and will create a new password via email.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Morbi adipiscing gravdio, sit amet suscipit risus ultrices eu.Fusce viverra neque at purus laoreet consequa.Vivamus vulputate posuere nisl quis consequat.

## Answers ( No )

2/6 = 1/3 = 20 minutes

1/2 = 30 minutes

20 + 30 = 50 minutes

50 minutes x 7 = 350 minutes = 5 hours and 50 minutes

5 x $5.25 = $26.25

50 minutes = 5/6

5/6 of $5.25 = 4.375

Add $26.25 to the total for 50 minutes to get your answer. ðŸ™‚